Luifel van voormalige Texaco in Bakel voortaan blauw en groen

Het Texaco-tankstation in het Noord-Brabantse Bakel gaat voortaan verder in de kleuren van Argos. Het zwart en rood op de luifel van de benzinepomp in de straat Benthem werd op 4 januari vervangen door het blauw en groen.

Het pompstation, vlakbij Helmond, heeft onder andere een carwash, een wasmachineservice en een hondenwasserette. Argos Bakel wordt toegevoegd aan het netwerk van ongeveer 180 Argos-tankstations, waarvan een deel bemand is. De nieuwe locatie in Bakel, vlakbij Helmond, is één van de meest zuidelijk gelegen Argos-locaties in het land.

Varo Energy, waar Argos onderdeel van is, verwacht in 2021 meerdere benzinepompen om te kleuren naar het blauw en groen. Mogelijk komt het aantal Argos-tankstations in Nederland daarmee dit jaar nog op tweehonderd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.