Berkman Energie Service komt met restaurantactie

Tankstationformule Berkman heeft samen met Heerlijk, een online platform voor restaurantreserveringen en hotelovernachtingen, een kortingsactie opgezet ter ondersteuning van de Nederlandse horeca. Bij elke tankbeurt krijgen consumenten een kortingscode.

Volgens Berkman Energie Service doen er zo’n 55 tanklocaties mee aan de actie. Daarbij maakt het niet uit hoeveel er getankt wordt; ook bij slechte enkele liters brandstof ontvang je in november en december een kortingscode voor een diner of een hotelovernachting. De hoogte van de korting is afhankelijk van de afspraken met de betreffende horecaondernemers. Waar sommigen hebben gekozen om 30 procent korting te bieden, gaan andere etablissementen voor 50 procent korting.

De kortingsactie komt op een ogenschijnlijk ongelukkig moment, aangezien de coronamaatregelen recentelijk aangescherpt zijn, met een algehele sluiting van de horeca als gevolg. “We hadden al langer het plan om een dergelijke actie op te zetten samen met Heerlijk. Toen de maatregelen werden aangescherpt en de horeca moest sluiten, maakte dat de actie natuurlijk niet makkelijker. Tegelijkertijd hebben we toen juist gekozen om het in deze maanden in te zetten, als steuntje in de rug voor de horeca”, zegt Berkman Energie Service in een reactie op vragen van TankPro.

Bovendien is voor de zekerheid afgesproken dat de kortingscodes tot september 2021 geldig blijven, zodat consumenten ook later, als restaurants weer gasten mogen verwelkomen, nog van de actie gebruik kunnen maken. Tot die tijd is het mogelijk om voor afhaalmaaltijden met korting te kiezen. Hotelovernachtingen, waar veelal een diner bij inbegrepen zit, behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.