TinQ opent nieuwe locaties in Nederland en Duitsland

TinQ heeft onlangs een drietal nieuwe locaties aan haar netwerk van onbemande tankstations toegevoegd, waaronder een in Duitsland.

Afgelopen weekend werd een locatie in Nieuw-Vennep geopend, terwijl eerder in oktober een nieuw tankstation in Bunschoten in gebruik genomen werd. Laatstgenoemde locatie is een bijzondere voor TinQ, aangezien het tankstation een pompshop heeft, compleet met toiletten en een bakkerij. Tevens kunnen consumenten er terecht voor een wasbeurt en aanhangerverhuur. Op beide locaties kun je naast diesel ook super ongelood 98 en Euro95 E10-benzine tanken.

Daarnaast werd onlangs de onbemande TinQ Meineringhausen-locatie geopend in Duitsland. Het nieuwe tankstation staat net buiten Korbach, gelegen op zo’n 50 kilometer ten westen van Kassel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

2 reacties op “TinQ opent nieuwe locaties in Nederland en Duitsland”

Arts Advies|29.10.20|15:11

Geachte heer Nick, Augusteijn, Wie heeft beslist dat er in Nederland geen E5/95 meer meer krijgen is ????.Vele Nederlandse automobilisten moeten de veel duurdere 98 tanken om geen mechanische (motor)schade aan hun auto te krijgen. Ik ben verbaasd, dat TinQ in hun nieuwe locaties in Duitsland ook E5/95 gaat verkopen. Wij weten beiden dat de meeste Duitse Tankstellen hun benzine E5 vanuit in Rotterdam Pernis tot op heden aangeleverd krijgen. Graag verneem ik uw antwoord, mijnheer Nick Augusteijn

Nick Augusteijn|31.10.20|17:12

Beste,

Bedankt voor uw reactie. Wij hebben (nog) niet kunnen achterhalen welke brandstoffen er bij TInq-Meineringhausen verkocht worden. Dat komt ongetwijfeld in een vervolgartikel aan bod.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.