Foto: Erik Boschman

Grootschalige omkleuring van tankstations GP Groot bijna voltooid

Foto: Erik Boschman

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft de afgelopen maanden negen Firezone- en drie Texaco-tankstations omgebouwd naar het merk Argos. De komende periode zullen nog eens vier Texaco’s volgen. In totaal komt het aantal locaties van GP Groot in de kleuren van Argos daarmee uit op 35.

Door deze grootschalige omkleuring is het merk Argos op steeds meer plekken in de provincie Noord-Holland te vinden. “De Argos-verkooppunten hebben een moderne uitstraling die zowel door omwonenden als klanten positief wordt ontvangen. Het maakt het straatbeeld een stuk frisser en de verkooppunten uitnodigender,” aldus Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel.

Strategie

GP Groot voert sinds 2004 het aan Texaco gelieerde merk Firezone. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen.

Talsma: “Voor onze 16 onbemande Firezone- en Texaco-locaties zochten we naar een herkenbaar merk dat gericht is op de prijsbewuste consument. We werken al een aantal jaar naar tevredenheid samen met VARO Energy, de merkeigenaar van Argos. Deze positieve ervaring maakte de keuze voor het merk Argos voor onze onbemande verkooppunten een logische.”

Openingsacties

De komende periode worden de laatste locaties omgebouwd. Deze worden naar verwachting eind oktober in het nieuwe merk heropend. Ook staan diverse openingsacties op het programma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.