Foto: Tamoil

Tamoil Express in Groningen weer geopend na verbouwing

Foto: Tamoil

Het onbemande tankstation van Tamoil aan de Peizerweg in Groningen heeft zijn deuren weer geopend na een verbouwing. Klanten kunnen voortaan de dieselvervanger Neste MY Renewable DieselTM tanken. Ook is de Express-locatie uitgebreid met het wasconcept FuelWash.

Naast reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op de onbemande locatie nu ook MY Renewable DieselTM verkrijgbaar. Gebruik van deze fossielvrije en emissiearme diesel zorgt voor een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot. De dieselvervanger kan zonder aanpassingen getankt worden in alle voertuigen met een dieselmotor.

Tamoil mag onder meer de voertuigen van Christelijke Woningstichting Patrimonium Groningen verwelkomen als klant. Het volledige wagenpark rijdt voortaan op deze brandstof. De organisatie wil hiermee haar CO2-emissie reduceren.

Onbemand wassen

Niet alleen voor het tanken van brandstof, maar ook voor het wassen van de auto kunnen klanten terecht aan de Peizerweg. Het tankstation is uitgebreid met een onbemand wasconcept. Bij een tankbeurt van 20 liter of meer ontvangt de klant een euro korting. Een wasbeurt kost dan 3,95 euro.

Tamoil is al meer dan 70 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. De onderneming exploiteert 213 tankstations in Nederland. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.