Greenpoint opent zesde tankstation, locatie ligt in Heesch

Het zesde Greenpoint-tankstation is een feit. De nieuwe locatie ligt aan de Cereslaan in Heesch. Eerder werden al stations geopend in Veghel (2x), Uden, Nieuwkuijk en Oude-Tonge. Greenpoint is een tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group. Naast traditionele brandstoffen ligt de focus bij deze locaties ook op alternatieve brandstoffen.

Greenpoint Heesch, dat ligt op 250 meter van de A59 (afrit 52 Oss), is zeer geschikt voor vrachtwagens, laten de initiatiefnemers achter het tankstation weten. De locatie beschikt over highspeed dieselpompen en biedt de mogelijkheid om AdBlue te tanken. Ook is er voldoende draairuimte voor vrachtwagens. Voor personen- en bestelwagens zijn lowspeed-dieselpompen aanwezig. Aan de pomp in Heesch is Traxx Zero verkrijgbaar, een alternatief voor diesel dat zorgt voor een reductie van CO2.

Greenpoint wil de overgang van fossiel naar duurzaam voor bedrijven faciliteren door op strategische logistieke knooppunten zowel traditionele als nieuwe duurzame brandstoffen aan te bieden. Op dit moment wordt gewerkt aan nieuwe tanklocaties in Zeewolde, Cuijk, Ede en Sliedrecht.

Omkleuring van Elan-stations

Van Kessel Olie heeft onlangs bovendien een drietal Elan-tankstations omgekleurd naar Total Express. Voortaan kan er Excellium 95 en Excellium diesel getankt worden. Het gaat om stations in Erp, Haps en Herpen. De tankpas-acceptatie op deze plekken blijft ongewijzigd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.