firezone tankstation

Salland Olie voegt nieuw type benzine toe aan assortiment

firezone tankstation

Brandstofhandelaar Salland Olie heeft de benzine Competition 102 toegevoegd aan haar assortiment. De brandstof kenmerkt zich door een octaangetal van 102 en is sinds twee weken onder meer verkrijgbaar bij stations van het Firezone-merk.

Competition 102 is verkrijgbaar via een netwerk van zo’n dertig locaties, verspreid over heel Nederland. Dankzij het hoge octaangetal van 102 kunnen de auto- en motorsporters, racing-professionals en oldtimer-bezitters met deze brandstof maximale prestaties uit hun voertuig halen. Het product bevag geen ethanol, voldoet aan de Europese kwaliteitsnorm EN228 en is geschikt voor alle benzinemotoren.

Tankstations

De productie en distributie van Competition 102 is exclusief in handen van het Overijsselse Salland Olie, moederbedrijf van Firezone. Vanaf het eigen depot en met eigen tankauto’s wordt de brandstof naar de tankstations gereden. “Hierdoor is de traceerbaarheid en de continue kwaliteit gegarandeerd tijdens het gehele traject, van raffinaderij tot klant”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Salland Olie is een van de grootste onafhankelijke leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland, onder de merken Texaco en Firezone. Het beschikt onder andere over een eigen depot voor motorbrandstoffen in Kampen.

Lees ook: Firezone start samenwerking met pasaanbieder Xximo

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.