firezone tankstation

Firezone start samenwerking met pasaanbieder Xximo

firezone tankstation

Tankstationformule Firezone werkt sinds maandag samen met Xximo, een aanbieder van mobiliteitspassen. Door deze samenwerking kunnen gebruikers van de pas, naast een groot aantal bemande vestigingen, ook terecht bij nagenoeg alle onbemande tankstations in Nederland. De nieuwe samenwerking geldt voor de 140 Firezone-stations van Salland Olie.

De toevoeging van 140 Firezones aan het netwerk van de pasaanbieder betekent, dat dit inmiddels 3.150 stations in Nederland telt. Alle locaties van de onbemande formule staan vanaf maandag in de gratis Xximo-apps voor iPhone, Android en Windows.

Tankstation

Xximo biedt een mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger. Het bedrijf maakt het mogelijk om al het zakelijke verkeer te plannen, te administreren en te betalen. Pashouders kunnen zelf bepalen wat de beste manier is om van A naar B te reizen. Alleen met de auto, met de auto en het openbaar vervoer of een combinatie van taxi, fiets en openbaar vervoer.

Peter Groen, directeur van Salland Olie licht het initiatief toe: “Ik ben erg onder de indruk dat een jong bedrijf als Xximo een voetbalclub als FC Twente sponsort. Dat geeft aan hoe serieus het bedrijf is in het veroveren van de markt. Dat sluit goed aan bij onze ambitie. Het feit dat steeds meer zakelijke rijders de weg naar onze tankstations kunnen vinden, completeert het plaatje.”

Onbemand

CEO van de pasaanbieder Patrick Bunnik is verheugd dat Xximo met de 140 Firezone-vestigingen nu nagenoeg alle onbemande pompen aangesloten heeft op zijn netwerk. ”Het vergroot de keuzevrijheid voor onze gebruikers nog verder. Onze combinatie van tanken en parkeren met één pas slaat duidelijk aan. We merken dat veel bedrijven willen besparen op brandstofkosten en steeds vaker bereid zijn hun berijders te sturen naar stations met een scherpere prijs. En die heeft Firezone.”

Lees ook: AVIA introduceert spaarkaart in samenwerking met FC Twente

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.