Tango en TinQ bouwen allebei tankstation in Borculo

 De onbemande tankstationketens Tango en TinQ bouwen vrijwel tegelijkertijd een tankstation in Borculo in Gelderland. Daarmee is het plaatsje met zo’n 10.000 inwoners ineens twee prijsvechters rijker.

Het Q8-tankstation aan de Ruurloseweg van autobedrijf Herwers wordt op dit moment omgebouwd tot een onbemand tankstation van Tango. Eigenaar Niek Herwers verwacht dat het nieuwe pompstation over enkele weken open gaat.

Spekkoper

Oliemaatschappij Gulf gaat zelfs een compleet nieuw TinQ-tankstation bouwen op de hoek van de Harperinkskamp en de Stationsweg op het Borculose industrieterrein. De gemeente Berkelland heeft de vergunning hiervoor inmiddels verleend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.