Brand, tankstation, Bunnik

Mogelijk andere oorzaak brand tankstation

De oorzaak van de brand die maandagavond ontstond op het Texaco tankstation De Forten langs de A12 bij Bunnik, is mogelijk toch anders dan gedacht. Verondersteld werd dat een automobilist via het tankstation een file wilde omzeilen en daardoor een andere auto ramde, maar volgens videobeelden is dit scenario onwaarschijnlijk geworden.

Volgens woordvoerder Jan van der Haar van Texaco ligt een mogelijk defect aan de auto van de 43-jarige man ten grondslag aan het ongeluk. ‘Persoonlijk denk ik niet dat hij de file wilde ontlopen. Alle pompen waren bezet, er was geen mogelijkheid om er langs te rijden. Misschien is er een defect in de auto opgetreden, je weet het niet.’

Brandwonden

Zowel een 18-jarige Scherpenzeler als de 43-jarige man uit Almere hebben zware brandwonden in hun gezicht. Ze zijn opgenomen in het brandwondencentrum in Beverwijk. Een 22-jarige tankstation-bezoeker uit Barneveld raakte ook gewond maar kan in een Utrechts ziekenhuis behandeld worden, meldt het AD.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.