avia, logo

Groengas-vulpunt bij AVIA tankstation in Amsterdam

Het onbemande tankstation AVIA Marees op de Isolatorweg 38 in Amsterdam heeft nu ook een groengas-vulpunt van OrangeGas. Het is het eerste groengas-vulpunt in Amsterdam.

Volgens OrangeGas is de locatie in Amsterdam een belangrijke mijlpaal in het realiseren van een landelijk dekkend netwerk van groengas-vulpunten. OrangeGas heeft een kantoor in Amsterdam. “Amsterdam bruist van de duurzame ontwikkelingen”, zegt Pelle Schlichting, directeur van OrangeGas.  “Een groengas-vulpunt kan dan niet ontbreken.”

AVIA

AVIA is een samenwerkingsverband van zelfstandige oliehandelaren. Marees & Kistemaker heeft zich enige jaren geleden aangesloten bij het merk. AVIA Marees heeft ongeveer 40 tankstations, zowel bemand als onbemand. Daar zijn er zo’n 30 van omgekleurd naar AVIA. Het gehele AVIA netwerk bestaat uit ongeveer 270 tankstations.

OrangeGas bouwt en exploiteert groengas-vulpunten. Op dit momen zijn er 19 geopend door heel Nederland. De verwachting is dat eind dit jaar 50 groengas-vulpunten van Orangegas operationeel zijn.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.