Car Wash Show Europe presenteert eerste sprekers

De eerste namen van sprekers op de Car Wash Show Europe 2021 zijn bekend. Onder andere Eric Wulf, CEO van de International Carwash Association (ICA), betreedt het digitale podium. Hij zal vertellen over de lessen die de Europese markt kan leren van de Amerikaanse collega’s. Het evenement vindt plaats op 28 en 29 april. 

Ook Ken Littrell zal zijn visie delen over de Amerikaanse carwashes. Als President van Clean Sweep Car Wash weet hij als geen ander hoe je service biedt. Op zijn drie locaties in de Verenigde Staten staat een goede klantbeleving centraal. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.