BOL Nederland, bekend van de SuperTank-tankstations, en Autobedrijf Bangma gaan in Dronten-West gezamenlijk een nu nog leeg stuk terrein ontwikkelen. Voor beide bedrijven komt er bedrijfsruimte en de SuperTank die er zit wordt uitgebreid met een flinke shop en snelladers.
'duurzame oplossing'

SuperTank-tankstation Dronten-West krijgt bemande shop en snelladers

SuperTank telt verspreid over Nederland 27 tankstations en is naast de scherpe prijzen aan de pomp bekend van de ‘Oranjeacties’ op dagen dat Oranje speelt. Foto: TankPro, 2024

BOL Nederland, bekend van de SuperTank-tankstations, en Autobedrijf Bangma gaan in Dronten-West gezamenlijk een nu nog leeg stuk terrein ontwikkelen. Voor beide bedrijven komt er bedrijfsruimte en de SuperTank die er zit wordt uitgebreid met een flinke shop en snelladers.

Aan Het Gein in Dronten-West heeft SuperTank een nu nog onbemand tankstation waar zowel personenauto’s als vrachtwagens 24/7 terecht kunnen voor Euro95, Euro98, diesel, HVO100 en AdBlue. De tanklocatie beschikt ook over een Revolution Laundry wasserette. Op een nu nog leeg liggend stuk grond naast het tankstation en direct aan de drukke Dronterringweg, gaan BOL Nederland en Autobedrijf Bangma nieuwbouw realiseren. Hier komt het nieuwe bedrijfspand van Bangma inclusief 2500 vierkante meter aan bedrijfsruimte. Op het resterende deel van het perceel realiseert BOL Nederland eveneens 2500 vierkante meter bedrijfsruimte, inclusief de bouw van een bemande tankshop naast het SuperTank-tankstation. In de tweede helft van 2024 zal het tankstation worden uitgebreid met laadpalen waarmee wordt ingespeeld op de elektrificatie van het wagenpark. Tevens wordt hiermee het dienstenaanbod bij SuperTank verder uitgebreid.

Gezamenlijk

Het unieke van de nieuwbouw volgens de initiatiefnemers is dat Bangma en BOL gezamenlijk de plannen hebben ontwikkeld in samenwerking met SEC architecten uit Kampen en aannemersbedrijf Aan de Stegge uit Twello. Met het project krijgt de entree van Dronten-West via de Rivierendreef ‘een kwalitatief hoogwaardige invulling’. Beide bedrijven willen met de nieuwbouw een toekomstbestendige en duurzame oplossing realiseren voor hun vraag naar energiezuinige huisvesting. De verwachting is dat de nieuwbouw in augustus 2024 zal worden opgeleverd.

SuperTank telt verspreid over Nederland 27 tankstations. Paradepaardjes zijn het tankstation met luxe shop aan de Landbouwweg in Zeewolde en die aan Het Steenland in Bunschoten. De formule is vooral bekend van de ‘Oranjeacties’ op dagen dat Oranje speelt en waarbij de consument dan extra goedkoop kan tanken. SuperTank is onderdeel van BOL Kreditank.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SuperTank-tankstation Dronten-West krijgt bemande shop en snelladers | TankPro.nl
BOL Nederland, bekend van de SuperTank-tankstations, en Autobedrijf Bangma gaan in Dronten-West gezamenlijk een nu nog leeg stuk terrein ontwikkelen. Voor beide bedrijven komt er bedrijfsruimte en de SuperTank die er zit wordt uitgebreid met een flinke shop en snelladers.
'duurzame oplossing'

SuperTank-tankstation Dronten-West krijgt bemande shop en snelladers

SuperTank telt verspreid over Nederland 27 tankstations en is naast de scherpe prijzen aan de pomp bekend van de ‘Oranjeacties’ op dagen dat Oranje speelt. Foto: TankPro, 2024

BOL Nederland, bekend van de SuperTank-tankstations, en Autobedrijf Bangma gaan in Dronten-West gezamenlijk een nu nog leeg stuk terrein ontwikkelen. Voor beide bedrijven komt er bedrijfsruimte en de SuperTank die er zit wordt uitgebreid met een flinke shop en snelladers.

Aan Het Gein in Dronten-West heeft SuperTank een nu nog onbemand tankstation waar zowel personenauto’s als vrachtwagens 24/7 terecht kunnen voor Euro95, Euro98, diesel, HVO100 en AdBlue. De tanklocatie beschikt ook over een Revolution Laundry wasserette. Op een nu nog leeg liggend stuk grond naast het tankstation en direct aan de drukke Dronterringweg, gaan BOL Nederland en Autobedrijf Bangma nieuwbouw realiseren. Hier komt het nieuwe bedrijfspand van Bangma inclusief 2500 vierkante meter aan bedrijfsruimte. Op het resterende deel van het perceel realiseert BOL Nederland eveneens 2500 vierkante meter bedrijfsruimte, inclusief de bouw van een bemande tankshop naast het SuperTank-tankstation. In de tweede helft van 2024 zal het tankstation worden uitgebreid met laadpalen waarmee wordt ingespeeld op de elektrificatie van het wagenpark. Tevens wordt hiermee het dienstenaanbod bij SuperTank verder uitgebreid.

Gezamenlijk

Het unieke van de nieuwbouw volgens de initiatiefnemers is dat Bangma en BOL gezamenlijk de plannen hebben ontwikkeld in samenwerking met SEC architecten uit Kampen en aannemersbedrijf Aan de Stegge uit Twello. Met het project krijgt de entree van Dronten-West via de Rivierendreef ‘een kwalitatief hoogwaardige invulling’. Beide bedrijven willen met de nieuwbouw een toekomstbestendige en duurzame oplossing realiseren voor hun vraag naar energiezuinige huisvesting. De verwachting is dat de nieuwbouw in augustus 2024 zal worden opgeleverd.

SuperTank telt verspreid over Nederland 27 tankstations. Paradepaardjes zijn het tankstation met luxe shop aan de Landbouwweg in Zeewolde en die aan Het Steenland in Bunschoten. De formule is vooral bekend van de ‘Oranjeacties’ op dagen dat Oranje speelt en waarbij de consument dan extra goedkoop kan tanken. SuperTank is onderdeel van BOL Kreditank.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.