Bij 31 tankstations van Tamoil verspreid over Nederland kunnen consumenten vanaf nu kleding inleveren. Met de opbrengst van de kledinginzameling ondersteunt de tankstationformule Alpe d’HuZes.
'bij 31 tankstations'

Tamoil-tankstations zamelen kleding in voor ondersteuning Alpe d’HuZes

Afgelopen jaar kon retail manager Jeroen Buijk van Tamoil Nederland (l.) een bedrag van 19.380,15 euro overhandigen aan Mario van der List van Stichting Alpe d’HuZes. Foto: Tamoil, 2024

Bij 31 tankstations van Tamoil verspreid over Nederland kunnen consumenten vanaf nu kleding inleveren die ze om wat voor reden niet meer gebruiken. Met de opbrengst van de kledinginzameling ondersteunt de tankstationformule Alpe d’HuZes.

Consumenten kunnen hun overtollige kledingstukken inleveren bij meer dan dertig tankstations van Tamoil waar hiervoor op de tanklocatie speciale blauwe kledingcontainers staan opgesteld. ‘Door mee te doen krijg je een opgeruimde kledingkast én steun je Alpe d’HuZes’, zo laat het bedrijf uit Ridderkerk weten. Met de opbrengst van de ingeleverde kledingstukken wordt Alpe d’HuZes ondersteund. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij per fiets, rennend of wandelend op één dag zoveel mogelijk de Franse berg Alpe d’Huez. Tamoil houdt de kledingactie al sinds 2012.

De formule is in Nederland niet de enige die kleding inzamelt. Vorig jaar oktober sloegen De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling de handen ineen waarna consumenten ook hier kleding kunnen inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil-tankstations zamelen kleding in voor ondersteuning Alpe d’HuZes | TankPro.nl
Bij 31 tankstations van Tamoil verspreid over Nederland kunnen consumenten vanaf nu kleding inleveren. Met de opbrengst van de kledinginzameling ondersteunt de tankstationformule Alpe d’HuZes.
'bij 31 tankstations'

Tamoil-tankstations zamelen kleding in voor ondersteuning Alpe d’HuZes

Afgelopen jaar kon retail manager Jeroen Buijk van Tamoil Nederland (l.) een bedrag van 19.380,15 euro overhandigen aan Mario van der List van Stichting Alpe d’HuZes. Foto: Tamoil, 2024

Bij 31 tankstations van Tamoil verspreid over Nederland kunnen consumenten vanaf nu kleding inleveren die ze om wat voor reden niet meer gebruiken. Met de opbrengst van de kledinginzameling ondersteunt de tankstationformule Alpe d’HuZes.

Consumenten kunnen hun overtollige kledingstukken inleveren bij meer dan dertig tankstations van Tamoil waar hiervoor op de tanklocatie speciale blauwe kledingcontainers staan opgesteld. ‘Door mee te doen krijg je een opgeruimde kledingkast én steun je Alpe d’HuZes’, zo laat het bedrijf uit Ridderkerk weten. Met de opbrengst van de ingeleverde kledingstukken wordt Alpe d’HuZes ondersteund. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij per fiets, rennend of wandelend op één dag zoveel mogelijk de Franse berg Alpe d’Huez. Tamoil houdt de kledingactie al sinds 2012.

De formule is in Nederland niet de enige die kleding inzamelt. Vorig jaar oktober sloegen De Haan Minerale Oliën en Climpex Textielinzameling de handen ineen waarna consumenten ook hier kleding kunnen inleveren bij een twintigtal tankstations in het netwerk van De Haan.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.