Digitaal betalen vanuit de auto mogelijk bij 460 Nederlandse tankstations
betaaloplossing

Digitaal betalen vanuit auto mogelijk bij 460 Nederlandse tankstations

Het doel van de samenwerking is om de mobiele betaaloplossingen van Ryd te integreren in Enviem-tankstations in heel Nederland, zoals bij TinQ. Foto: Enviem, 2023

De digitale betalingsdienst Ryd en brandstofleverancier Enviem hebben een samenwerking gesloten. Hierdoor kunnen consumenten in Nederland voortaan via het auto-dashboard of met een app vanuit de auto betalen bij 460 tankstations van Enviem, Gulf, SuperTank en TinQ.

Het doel van de samenwerking is om de mobiele betaaloplossingen van Ryd te integreren in Enviem-tankstations in heel Nederland. Volgens beide partijen zal het initiatief het tankproces voor automobilisten vereenvoudigen en de operationele efficiëntie verhogen. Sinds de start van Ryd in Nederland in 2021 heeft het netwerk een continue groei doorgemaakt. De samenwerking met Enviem zet deze trend voort. De toevoeging van 460 nieuwe acceptatiepunten in heel Nederland vergroot de toegankelijkheid van mobiel betalen in landelijke gebieden en verbetert het aanbod aanzienlijk in dichtbevolkte economische knooppunten zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Stap

“We willen zoveel mogelijk bestuurders eenvoudig toegang bieden tot mobiel betalen vanuit de auto”, zegt ceo Uli Kiendl van Ryd. “De samenwerking met Enviem en de daaruit voortvloeiende uitbreiding van het netwerk zijn een belangrijke stap voor de groei van Ryd in Nederland en mobiel betalen vanuit de auto in Europa.”
“Dankzij de samenwerking met Ryd breiden we onze digitale betaalmogelijkheden uit en maken we in-car-payment mogelijk via het ingebouwde dashboard van de auto”, zegt commercieel manager Evert-Jan Makkinga van Enviem. “We kijken ernaar uit om alle Ryd-klanten te verwelkomen bij onze tankstations en hebben hoge verwachtingen van onze samenwerking.”

Ryd en Enviem

Ryd werd in 2014 opgericht in München en groeit voortdurend. Het is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, België, Nederland, Luxemburg en Denemarken en wordt uitgerold naar andere Europese landen.
​Multi-brand company Enviem richt zich op de verkoop van brandstoffen bij bemande en onbemande tankstations, de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie)afval, ‘nieuwe’ energieconcepten en investeringen in start-ups.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Digitaal betalen vanuit auto mogelijk bij 460 Nederlandse tankstations | TankPro.nl
Digitaal betalen vanuit de auto mogelijk bij 460 Nederlandse tankstations
betaaloplossing

Digitaal betalen vanuit auto mogelijk bij 460 Nederlandse tankstations

Het doel van de samenwerking is om de mobiele betaaloplossingen van Ryd te integreren in Enviem-tankstations in heel Nederland, zoals bij TinQ. Foto: Enviem, 2023

De digitale betalingsdienst Ryd en brandstofleverancier Enviem hebben een samenwerking gesloten. Hierdoor kunnen consumenten in Nederland voortaan via het auto-dashboard of met een app vanuit de auto betalen bij 460 tankstations van Enviem, Gulf, SuperTank en TinQ.

Het doel van de samenwerking is om de mobiele betaaloplossingen van Ryd te integreren in Enviem-tankstations in heel Nederland. Volgens beide partijen zal het initiatief het tankproces voor automobilisten vereenvoudigen en de operationele efficiëntie verhogen. Sinds de start van Ryd in Nederland in 2021 heeft het netwerk een continue groei doorgemaakt. De samenwerking met Enviem zet deze trend voort. De toevoeging van 460 nieuwe acceptatiepunten in heel Nederland vergroot de toegankelijkheid van mobiel betalen in landelijke gebieden en verbetert het aanbod aanzienlijk in dichtbevolkte economische knooppunten zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Stap

“We willen zoveel mogelijk bestuurders eenvoudig toegang bieden tot mobiel betalen vanuit de auto”, zegt ceo Uli Kiendl van Ryd. “De samenwerking met Enviem en de daaruit voortvloeiende uitbreiding van het netwerk zijn een belangrijke stap voor de groei van Ryd in Nederland en mobiel betalen vanuit de auto in Europa.”
“Dankzij de samenwerking met Ryd breiden we onze digitale betaalmogelijkheden uit en maken we in-car-payment mogelijk via het ingebouwde dashboard van de auto”, zegt commercieel manager Evert-Jan Makkinga van Enviem. “We kijken ernaar uit om alle Ryd-klanten te verwelkomen bij onze tankstations en hebben hoge verwachtingen van onze samenwerking.”

Ryd en Enviem

Ryd werd in 2014 opgericht in München en groeit voortdurend. Het is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Spanje, België, Nederland, Luxemburg en Denemarken en wordt uitgerold naar andere Europese landen.
​Multi-brand company Enviem richt zich op de verkoop van brandstoffen bij bemande en onbemande tankstations, de productie, verkoop en distributie van smeermiddelen, de inzameling en verwerking van (olie)afval, ‘nieuwe’ energieconcepten en investeringen in start-ups.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.