Tijdens het komende kerstweekend van zaterdag 23 en zondag 24 december kan er bij het tankstation van Berkman aan de Tuindersweg in Barendrecht extra voordelig worden getankt en de auto gewassen.
'blij kerst in'

Vlak voor kerst supervoordelig tanken en wassen bij Berkman Barendrecht

Bij het servicestation van Berkman in Barendrecht kan vlak voor de kerst extra voordelig worden getankt en de auto gewassen. Foto: Berkman, 2023

Tijdens het komende kerstweekend van zaterdag 23 en zondag 24 december kan er bij het tankstation van Berkman aan de Tuindersweg in Barendrecht extra voordelig worden getankt en de auto gewassen.

Berkman viert dit jaar het 120-jarig bestaan van het bedrijf met uiteenlopende acties en promoties. Om tankende klanten ‘blij’ de feestdagen in te sturen, geeft Berkman in het komende kerstweekend van 23 en 24 december 25 eurocent korting per liter. De korting wordt gegeven ten opzichte van de adviesprijs en is geldig op alle brandstoffen die bij het Berkman-tankstation aan de Tuindersweg in Barendrecht kunnen worden getankt. Daarnaast kan in de wasstraat van het servicestation supervoordelig de auto worden gewassen. Voor de Premium Plus wasbeurt die normaal 13,50 euro kost, hoeft in het kerstweekend maar 5 euro te worden betaald.

120 jaar

Berkman Energie Service heeft verspreid over Nederland een netwerk van ruim zeventig tankstations, zowel bemand als onbemand. De locaties zijn vaak voorzien van extra faciliteiten zoals een shop met bakery, carwash en wasboxen. Opgericht in 1903 als kolenhandel, heeft Berkman samen met haar klanten dit jaar het 120-jarig bestaan gevierd met een serie aan acties en promoties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vlak voor kerst supervoordelig tanken en wassen bij Berkman Barendrecht | TankPro.nl
Tijdens het komende kerstweekend van zaterdag 23 en zondag 24 december kan er bij het tankstation van Berkman aan de Tuindersweg in Barendrecht extra voordelig worden getankt en de auto gewassen.
'blij kerst in'

Vlak voor kerst supervoordelig tanken en wassen bij Berkman Barendrecht

Bij het servicestation van Berkman in Barendrecht kan vlak voor de kerst extra voordelig worden getankt en de auto gewassen. Foto: Berkman, 2023

Tijdens het komende kerstweekend van zaterdag 23 en zondag 24 december kan er bij het tankstation van Berkman aan de Tuindersweg in Barendrecht extra voordelig worden getankt en de auto gewassen.

Berkman viert dit jaar het 120-jarig bestaan van het bedrijf met uiteenlopende acties en promoties. Om tankende klanten ‘blij’ de feestdagen in te sturen, geeft Berkman in het komende kerstweekend van 23 en 24 december 25 eurocent korting per liter. De korting wordt gegeven ten opzichte van de adviesprijs en is geldig op alle brandstoffen die bij het Berkman-tankstation aan de Tuindersweg in Barendrecht kunnen worden getankt. Daarnaast kan in de wasstraat van het servicestation supervoordelig de auto worden gewassen. Voor de Premium Plus wasbeurt die normaal 13,50 euro kost, hoeft in het kerstweekend maar 5 euro te worden betaald.

120 jaar

Berkman Energie Service heeft verspreid over Nederland een netwerk van ruim zeventig tankstations, zowel bemand als onbemand. De locaties zijn vaak voorzien van extra faciliteiten zoals een shop met bakery, carwash en wasboxen. Opgericht in 1903 als kolenhandel, heeft Berkman samen met haar klanten dit jaar het 120-jarig bestaan gevierd met een serie aan acties en promoties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.