Het Zeeuwse familiebedrijf Aers heeft het ESSO-tankstation aan de Sint-Annastraat in het Zeeuws-Vlaamse Sluis flink op de schop genomen. Bezoekers vinden er nu een nieuwe shop en een compleet vernieuwde carwash.
'duurzaam in beweging'

Aers geeft ESSO-tankstation in Sluis nieuwe tankshop en carwash

De tankshop van de ESSO in Sluis heeft een complete metamorfose ondergaan. Foto: Aers, 2023

Het Zeeuwse familiebedrijf Aers heeft het ESSO-tankstation aan de Sint-Annastraat in het Zeeuws-Vlaamse Sluis flink op de schop genomen. Bezoekers vinden er nu een nieuwe shop en een compleet vernieuwde carwash.

Het bemande ESSO-tankstation tussen Sluis en Sint Anna ter Muiden ligt op minder dan een kilometer van de Nederlands-Belgische grens en geldt als een drukbezochte stopplaats. Aers heeft de tanklocatie de afgelopen weken in een nieuw jasje gestoken. Bezoekers vinden er een totaal vernieuwde ESSO-tankshop en de aangrenzende carwash heeft een nieuwe installatie gekregen. De ondergronds liggende brandstoftanks werden weer voor vijftien jaar goedgekeurd. De shop biedt onder meer zoetwaren, bonenkoffie, frisdranken, snacks, rookwaren en auto-accessoires. De shop is dagelijks geopend van 08.00 tot 19.00 en de carwash van 09.00 tot 17.45 uur. Aan de pomp kan met behulp van een buitenpaal 24/7 worden getankt. Naast traditionele brandstoffen biedt ESSO Sluis ook AdBlue.

Meer laadpalen

Familiebedrijf Aers is volgens eigen zeggen ‘duurzaam in beweging’. Onder de vlag van Aers Energy plaatst het bedrijf uit Aardenburg in hoog tempo laadpalen in Nederland en België. Nog dit jaar moeten dat er vijfhonderd zijn en het bedrijf wil in de regio zuidwest-Nederland doorgroeien naar tenminste duizend laadpalen. Aers Energy biedt zes types oplaadzuilen, van eenvoudige wandmodules tot snelladers voor gebruik op tankstations. Naast plaatsing van één of meerdere oplaadzuilen zijn ook complete laadpleinen mogelijk.

Aers heeft een netwerk van in totaal tien eigen tankstations, waarvan de bemande tanklocatie met bakery in IJzendijke de grootste is. Daarnaast zijn er nog twee bemande en zeven onbemande tankstations. De tiende, een truckstop XXL, is in aanbouw aan de A11, afslag 19 in Zeebrugge.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aers geeft ESSO-tankstation in Sluis nieuwe tankshop en carwash | TankPro.nl
Het Zeeuwse familiebedrijf Aers heeft het ESSO-tankstation aan de Sint-Annastraat in het Zeeuws-Vlaamse Sluis flink op de schop genomen. Bezoekers vinden er nu een nieuwe shop en een compleet vernieuwde carwash.
'duurzaam in beweging'

Aers geeft ESSO-tankstation in Sluis nieuwe tankshop en carwash

De tankshop van de ESSO in Sluis heeft een complete metamorfose ondergaan. Foto: Aers, 2023

Het Zeeuwse familiebedrijf Aers heeft het ESSO-tankstation aan de Sint-Annastraat in het Zeeuws-Vlaamse Sluis flink op de schop genomen. Bezoekers vinden er nu een nieuwe shop en een compleet vernieuwde carwash.

Het bemande ESSO-tankstation tussen Sluis en Sint Anna ter Muiden ligt op minder dan een kilometer van de Nederlands-Belgische grens en geldt als een drukbezochte stopplaats. Aers heeft de tanklocatie de afgelopen weken in een nieuw jasje gestoken. Bezoekers vinden er een totaal vernieuwde ESSO-tankshop en de aangrenzende carwash heeft een nieuwe installatie gekregen. De ondergronds liggende brandstoftanks werden weer voor vijftien jaar goedgekeurd. De shop biedt onder meer zoetwaren, bonenkoffie, frisdranken, snacks, rookwaren en auto-accessoires. De shop is dagelijks geopend van 08.00 tot 19.00 en de carwash van 09.00 tot 17.45 uur. Aan de pomp kan met behulp van een buitenpaal 24/7 worden getankt. Naast traditionele brandstoffen biedt ESSO Sluis ook AdBlue.

Meer laadpalen

Familiebedrijf Aers is volgens eigen zeggen ‘duurzaam in beweging’. Onder de vlag van Aers Energy plaatst het bedrijf uit Aardenburg in hoog tempo laadpalen in Nederland en België. Nog dit jaar moeten dat er vijfhonderd zijn en het bedrijf wil in de regio zuidwest-Nederland doorgroeien naar tenminste duizend laadpalen. Aers Energy biedt zes types oplaadzuilen, van eenvoudige wandmodules tot snelladers voor gebruik op tankstations. Naast plaatsing van één of meerdere oplaadzuilen zijn ook complete laadpleinen mogelijk.

Aers heeft een netwerk van in totaal tien eigen tankstations, waarvan de bemande tanklocatie met bakery in IJzendijke de grootste is. Daarnaast zijn er nog twee bemande en zeven onbemande tankstations. De tiende, een truckstop XXL, is in aanbouw aan de A11, afslag 19 in Zeebrugge.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.