Aers Energy kiest Air Products voor bouw waterstoftankstation voor e-trucks in Zeebrugge
Zeebrugge

Aers Energy kiest Air Products voor bouw waterstofstation voor trucks

In Zeebrugge bouwt het Nederlandse Aers een XXL-truckstop met een waterstoftankstation voor vrachtwagens en de mogelijkheid voor trucks en personenauto's om elektrisch te laden. Bezoekers vinden er dadelijk ook services als een minimarkt, restaurant en toiletfaciliteiten. Foto: NT, 2023

Aers Energy België, dochteronderneming van het Nederlandse Aers BV uit Aardenburg, heeft de handen ineen geslagen met het Belgische Air Products voor de realisatie van ‘het tankstation van de toekomst’: een multi-fuel waterstoftankstation voor trucks plus een range aan services in de haven van Zeebrugge.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aers Energy kiest Air Products voor bouw waterstofstation voor trucks | TankPro.nl
Aers Energy kiest Air Products voor bouw waterstoftankstation voor e-trucks in Zeebrugge
Zeebrugge

Aers Energy kiest Air Products voor bouw waterstofstation voor trucks

In Zeebrugge bouwt het Nederlandse Aers een XXL-truckstop met een waterstoftankstation voor vrachtwagens en de mogelijkheid voor trucks en personenauto's om elektrisch te laden. Bezoekers vinden er dadelijk ook services als een minimarkt, restaurant en toiletfaciliteiten. Foto: NT, 2023

Aers Energy België, dochteronderneming van het Nederlandse Aers BV uit Aardenburg, heeft de handen ineen geslagen met het Belgische Air Products voor de realisatie van ‘het tankstation van de toekomst’: een multi-fuel waterstoftankstation voor trucks plus een range aan services in de haven van Zeebrugge.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.