Dalergy behaalt ISO-normeringen 9001 en 14001: ‘Mogen we trots op zijn’
CO2-reductie

Dalergy behaalt ISO-normeringen 9001 en 14001: ‘Heel trots hierop’

Dalergy, onder meer exploitant van tankstationformule Snel tank, heeft twee ISO-normeringen behaald. Foto: Dalergy, 2023

Dalergy is als een van de eerste organisaties in de branche ISO-gecertificeerd. Het bedrijf uit Epe behaalde de ISO-normeringen 9001 en 14001.

‘Met trots kunnen we meedelen dat ons harde werken is beloond en we de ISO-normeringen 9001 en 14001 hebben behaald’, zo laat Dalergy weten. Het bedrijf uit Epe heeft volgens eigen zeggen in de afgelopen jaren ‘al heel wat mooie mijlpalen meegemaakt.’ Het behalen van de ISO-certificeringen bevestigt volgens Dalergy de kwaliteit van het bedrijf en het streven naar CO2-reductie in de processen. ‘Een resultaat waar we trots op mogen zijn!’

Na het behalen van de Lean and Green Star en de VCA-certificering Veiligheid sprak het bedrijf vorig jaar de wens uit om ook de ISO 9001 en 14001-certificeringen te behalen. De belangrijkste reden was dat Dalergy een kwaliteitsmanagementsysteem wilde invoeren dat kan bijdragen aan het verbeteren van de algehele prestaties van de organisatie. Daarnaast biedt het volgens het bedrijf een goede basis voor duurzame ontwikkelinitiatieven.

Kwaliteit

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat toont een bedrijf aan haar klanten dat processen voldoen aan internationale normen en er veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit systeem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

De bedrijven die tot de Dalergy group behoren richten zich op de verkoop van (duurzame) energie, brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten. Het bedrijf exploiteert in Nederland de tankstationformules bp, Gulf en Snel Tank. Ook Dalhuisen en GoodFuels Road & Rail Nederland behoren tot de Dalergy group.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dalergy behaalt ISO-normeringen 9001 en 14001: ‘Heel trots hierop’ | TankPro.nl
Dalergy behaalt ISO-normeringen 9001 en 14001: ‘Mogen we trots op zijn’
CO2-reductie

Dalergy behaalt ISO-normeringen 9001 en 14001: ‘Heel trots hierop’

Dalergy, onder meer exploitant van tankstationformule Snel tank, heeft twee ISO-normeringen behaald. Foto: Dalergy, 2023

Dalergy is als een van de eerste organisaties in de branche ISO-gecertificeerd. Het bedrijf uit Epe behaalde de ISO-normeringen 9001 en 14001.

‘Met trots kunnen we meedelen dat ons harde werken is beloond en we de ISO-normeringen 9001 en 14001 hebben behaald’, zo laat Dalergy weten. Het bedrijf uit Epe heeft volgens eigen zeggen in de afgelopen jaren ‘al heel wat mooie mijlpalen meegemaakt.’ Het behalen van de ISO-certificeringen bevestigt volgens Dalergy de kwaliteit van het bedrijf en het streven naar CO2-reductie in de processen. ‘Een resultaat waar we trots op mogen zijn!’

Na het behalen van de Lean and Green Star en de VCA-certificering Veiligheid sprak het bedrijf vorig jaar de wens uit om ook de ISO 9001 en 14001-certificeringen te behalen. De belangrijkste reden was dat Dalergy een kwaliteitsmanagementsysteem wilde invoeren dat kan bijdragen aan het verbeteren van de algehele prestaties van de organisatie. Daarnaast biedt het volgens het bedrijf een goede basis voor duurzame ontwikkelinitiatieven.

Kwaliteit

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat toont een bedrijf aan haar klanten dat processen voldoen aan internationale normen en er veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit systeem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

De bedrijven die tot de Dalergy group behoren richten zich op de verkoop van (duurzame) energie, brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante diensten. Het bedrijf exploiteert in Nederland de tankstationformules bp, Gulf en Snel Tank. Ook Dalhuisen en GoodFuels Road & Rail Nederland behoren tot de Dalergy group.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.