OG Clean Fuels opent eerste Bio-CNG tanklocatie in Italië: ‘Past binnen groeiambitie’
mijlpaal

OG Clean Fuels opent Bio-CNG station in Italië: ‘Past binnen groeiambitie’

Het eerste Bio-CNG tankstation van OG Clean Fuels in Italië is geopend aan de Viale Gherzi in de stad Novara. Foto: OG Clean Fuels, 2023

‘Een mijlpaal’. Zo noemt het Nederlandse OG Clean Fuels de opening van de eerste Bio-CNG tanklocatie in Italië. Na Nederland, Duitsland en Zweden is Italië het vierde land waar het bedrijf actief is. Later dit jaar moet er in Noord-Italië nog een tweede OG-locatie openen.

Het eerste Bio-CNG tankstation van OG Clean Fuels is geopend aan de Viale Gherzi in de stad Novara, even ten westen van Milaan (foto). Op de locatie kunnen zowel personenauto’s als vrachtwagens terecht en er kan worden betaald met alle gangbare betaalkaarten en tankpassen. “We zijn verheugd om de brandstof Bio-CNG aan te kunnen bieden in Italië”, zegt head Network Development Wijtze Bakker van OG Clean Fuels. “Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen. We zullen doorgaan met het openen van meer tanklocaties en het uitbreiden van ons netwerk, zodat we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst.” OG Clean Fuels heeft na Nederland ook tanklocaties in Duitsland en Zweden en Italië is nu het vierde land. Bakker: “Deze stap past binnen onze groeiambitie om de grootste leverancier van schone brandstoffen in Europa te zijn.”

Uitbreiding

OG Clean Fuels wil het niet bij de ene tanklocatie in Novara houden. Een tweede wordt later dit jaar geopend in het Noord-Italiaanse Verona en OG Clean Fuels geeft aan de ambitie te hebben om in Italië nog meer Bio-CNG en Bio-LNG locaties te openen.
OG Clean Fuels is de enige leverancier in Europa die een mix van 100% schone brandstoffen levert. Deze brandstoffen zijn: Bio-CNG, HVO 100, Bio-LNG, EV en waterstof. OG zegt in Europa te blijven innoveren en ontwikkelen. “Met de toevoeging van Italië aan het groeiende netwerk, kunnen klanten nu in vier landen terecht voor duurzame brandstoffen”, aldus Bakker.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OG Clean Fuels opent Bio-CNG station in Italië: ‘Past binnen groeiambitie’ | TankPro.nl
OG Clean Fuels opent eerste Bio-CNG tanklocatie in Italië: ‘Past binnen groeiambitie’
mijlpaal

OG Clean Fuels opent Bio-CNG station in Italië: ‘Past binnen groeiambitie’

Het eerste Bio-CNG tankstation van OG Clean Fuels in Italië is geopend aan de Viale Gherzi in de stad Novara. Foto: OG Clean Fuels, 2023

‘Een mijlpaal’. Zo noemt het Nederlandse OG Clean Fuels de opening van de eerste Bio-CNG tanklocatie in Italië. Na Nederland, Duitsland en Zweden is Italië het vierde land waar het bedrijf actief is. Later dit jaar moet er in Noord-Italië nog een tweede OG-locatie openen.

Het eerste Bio-CNG tankstation van OG Clean Fuels is geopend aan de Viale Gherzi in de stad Novara, even ten westen van Milaan (foto). Op de locatie kunnen zowel personenauto’s als vrachtwagens terecht en er kan worden betaald met alle gangbare betaalkaarten en tankpassen. “We zijn verheugd om de brandstof Bio-CNG aan te kunnen bieden in Italië”, zegt head Network Development Wijtze Bakker van OG Clean Fuels. “Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen. We zullen doorgaan met het openen van meer tanklocaties en het uitbreiden van ons netwerk, zodat we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst.” OG Clean Fuels heeft na Nederland ook tanklocaties in Duitsland en Zweden en Italië is nu het vierde land. Bakker: “Deze stap past binnen onze groeiambitie om de grootste leverancier van schone brandstoffen in Europa te zijn.”

Uitbreiding

OG Clean Fuels wil het niet bij de ene tanklocatie in Novara houden. Een tweede wordt later dit jaar geopend in het Noord-Italiaanse Verona en OG Clean Fuels geeft aan de ambitie te hebben om in Italië nog meer Bio-CNG en Bio-LNG locaties te openen.
OG Clean Fuels is de enige leverancier in Europa die een mix van 100% schone brandstoffen levert. Deze brandstoffen zijn: Bio-CNG, HVO 100, Bio-LNG, EV en waterstof. OG zegt in Europa te blijven innoveren en ontwikkelen. “Met de toevoeging van Italië aan het groeiende netwerk, kunnen klanten nu in vier landen terecht voor duurzame brandstoffen”, aldus Bakker.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.