Voormalige AVIA in Sluis door Aers omgebouwd naar nieuwe ESSO met carwash
Netwerk naar negen

AVIA in Sluis door Aers omgebouwd naar nieuwe ESSO met carwash

Aers ESSO Sluis biedt een vernieuwd voorterrein met nieuwe pompen, nieuwe luifel, nieuwe bemande tankshop en nieuwe carwash. Foto: Aers, 2023

In het Zeeuws-Vlaamse Sluis heeft Aers het voormalige AVIA-tankstation aan de Sint Annastraat officieel geopend als nieuwe ESSO. Aers ESSO Sluis heeft een nieuwe shop en moderne carwash gekregen.

De metamorfose van de tanklocatie in Sluis, te vinden op minder dan één kilometer van de grens met België, begon al in januari van dit jaar. Vanaf dat moment verhuurden ondernemers Peter Biesbroeck en Kitty Maurau het tankstation dat op dat moment het merk AVIA op de luifel en pompen had staan aan Aers. Het bedrijf uit het Zeeuwse Aardenburg liet er geen gras over groeien en veranderde alles op de locatie naar ESSO. Nu biedt Aers ESSO Sluis een vernieuwd voorterrein met nieuwe pompen, nieuwe luifel, nieuwe bemande tankshop en nieuwe carwash. ‘Door het leveren van hoogwaardige ESSO kwaliteit, gecombineerd met Zeeuws-Vlaamse gezelligheid en een aantrekkelijke scherpe prijsstelling, is het hier goed toeven’, zo laat Aers weten. Consumenten vinden aan de pomp van Aers ESSO Sluis Euro95, Euro98, diesel en AdBlue. Een buitenpaal maakt het mogelijk 24/7 bij de nieuwe ESSO te tanken.

Groei

Met de uitbreiding in Sluis is het aantal tankstations in het netwerk van Aers Groep gegroeid naar negen. De tiende, een XXL Truckstop in het Belgische Zeebrugge, wordt op dit moment gebouwd en zal eind 2023 operationeel zijn. Het station aan de A11 wordt voorzien van een installatie voor waterstof, elektrische laders voor vracht- en personenwagens, een mini market, restaurant en sanitaire voorzieningen voor de chauffeurs. Ook krijgt het een bewaakte truckparking voor circa 135 vrachtwagens. Bovendien komt er CNG, LNG en HVO beschikbaar, net als alle voorzieningen voor personenwagens.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA in Sluis door Aers omgebouwd naar nieuwe ESSO met carwash | TankPro.nl
Voormalige AVIA in Sluis door Aers omgebouwd naar nieuwe ESSO met carwash
Netwerk naar negen

AVIA in Sluis door Aers omgebouwd naar nieuwe ESSO met carwash

Aers ESSO Sluis biedt een vernieuwd voorterrein met nieuwe pompen, nieuwe luifel, nieuwe bemande tankshop en nieuwe carwash. Foto: Aers, 2023

In het Zeeuws-Vlaamse Sluis heeft Aers het voormalige AVIA-tankstation aan de Sint Annastraat officieel geopend als nieuwe ESSO. Aers ESSO Sluis heeft een nieuwe shop en moderne carwash gekregen.

De metamorfose van de tanklocatie in Sluis, te vinden op minder dan één kilometer van de grens met België, begon al in januari van dit jaar. Vanaf dat moment verhuurden ondernemers Peter Biesbroeck en Kitty Maurau het tankstation dat op dat moment het merk AVIA op de luifel en pompen had staan aan Aers. Het bedrijf uit het Zeeuwse Aardenburg liet er geen gras over groeien en veranderde alles op de locatie naar ESSO. Nu biedt Aers ESSO Sluis een vernieuwd voorterrein met nieuwe pompen, nieuwe luifel, nieuwe bemande tankshop en nieuwe carwash. ‘Door het leveren van hoogwaardige ESSO kwaliteit, gecombineerd met Zeeuws-Vlaamse gezelligheid en een aantrekkelijke scherpe prijsstelling, is het hier goed toeven’, zo laat Aers weten. Consumenten vinden aan de pomp van Aers ESSO Sluis Euro95, Euro98, diesel en AdBlue. Een buitenpaal maakt het mogelijk 24/7 bij de nieuwe ESSO te tanken.

Groei

Met de uitbreiding in Sluis is het aantal tankstations in het netwerk van Aers Groep gegroeid naar negen. De tiende, een XXL Truckstop in het Belgische Zeebrugge, wordt op dit moment gebouwd en zal eind 2023 operationeel zijn. Het station aan de A11 wordt voorzien van een installatie voor waterstof, elektrische laders voor vracht- en personenwagens, een mini market, restaurant en sanitaire voorzieningen voor de chauffeurs. Ook krijgt het een bewaakte truckparking voor circa 135 vrachtwagens. Bovendien komt er CNG, LNG en HVO beschikbaar, net als alle voorzieningen voor personenwagens.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.