Aers Olie Wissenkerke

Achtste station van Aers Olie geopend in Wissenkerke

Foto: Aers Olie

Aers Olie heeft een nieuwe locatie aan het netwerk toegevoegd. Het voormalige AgriSneltank-station op bedrijventerrein Cruijckelcreke in het Zeeuwse Wissenkerke werd recent heropend als Esso Express. De volledige omkleuring wordt deze week afgerond.

Bij het achtste station van Aers Olie kunnen klanten terecht voor Euro 95, diesel, HVO30 en AdBlue. In de loop van dit jaar komt er bovendien nog een laadplein bij. Het station in Wissenkerke (foto) krijgt volgens het bedrijf dezelfde ‘vertrouwde uitstraling’ als het tankstation Klein Frankrijk in Goes.

Nog niet op eiland

Directeur Jackij Aers noemt de nieuwste aanwinst ‘een goede aanvulling’ op het netwerk. Het bedrijf was nog niet in Noord-Beveland gevestigd, maar heeft na deze omkleuring ook op dat Zeeuwse eiland een station. De benzinepomp ligt honderd meter van de N255 vandaan, aan de rotonde Oost Westweg – Provinciale weg.

Ook het negende station van het bedrijf staat al op de planning. Aers Olie bouwt namelijk een gloednieuwe XXL Truckstop in het Belgische Zeebrugge. Naar verwachting kunnen klanten daar eind 2023 terecht. Het station aan de A11 wordt voorzien van een installatie voor waterstof, elektrische laders voor vracht- en personenwagens, een mini market, restaurant en sanitaire voorzieningen voor de chauffeurs. Ook krijgt het een bewaakte truckparking voor circa 135 vrachtwagens. Bovendien komt er CNG, LNG en HVO beschikbaar, net als alle voorzieningen voor personenwagens.

Het bedrijf uit het Aardenburg richt zich naast de exploitatie van tankstations en -shops ook op de smeermiddelenmarkt en elektrisch laden. In maart had de onderneming met Aers Energy meer dan 250 laadpalen operationeel en de 300ste aansluiting is in zicht.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.