AVIA-tankstation Pijnacker nu Haan met Tony’s coffee & more: ‘Shop naar hoger horeca-niveau tillen’
Shop heeft meerdere order kiosken

Voormalig AVIA-tankstation Pijnacker verder als Haan: ‘Shop naar hoger horeca-niveau tillen’

Tony’s coffee & more is een van de shopconcepten van Tony’s waarin snacks, koffie en gastvrijheid centraal staan. Foto: De Haan, 2023

Het voormalige AVIA-tankstation aan de Klapwijkseweg in Pijnacker is na een grote verbouwing geopend als Haan met een nieuwe Tony’s coffee & more shop. Met de formule wil De Haan volgens eigen zeggen ‘de shop en het assortiment naar een hoger horeca-niveau tillen’.

Tony’s coffee & more is een van de shopconcepten van Tony’s waarin snacks, koffie en gastvrijheid centraal staan. ‘Grote broer’ van de formule is Tony’s street food die met name op snelweglocaties van De Haan te vinden is. “Het doel met deze nieuwe Tony’s coffee & more in Haan Pijnacker is om de shop en het assortiment naar een hoger, horeca-niveau te tillen”, zegt retail marketeer Mirjam Yousef van De Haan Minerale Oliën. “De omgeving is geanalyseerd en op basis daarvan is het assortiment samengesteld. Los van de hartige snacks, biedt deze Tony’s Coffee & More een groter aanbod dan normaal: er zijn namelijk diverse tosti’s en panini’s aan het menu toegevoegd. Wat onderscheidend is aan deze snacks is dat het à la minute bereid wordt voor de klant. De bakkerij heeft ook andere huisgemaakte producten, zoals een reuze stroopwafel.”

Meerdere betaalpunten

Net als in de meeste andere tankstations met een Tony’s heeft ook Haan Pijnacker meerdere betaalpunten in de shop. “Klanten kunnen gemakkelijk de Tony’s Order Kiosk gebruiken, waarbij het mogelijk is om snacks te bestellen, shop-items af te rekenen en in de toekomst nog veel meer”, zegt Yousef. “Uiteraard kunnen klanten ook nog steeds gebruik maken van de reguliere kassa.”
Naast de reguliere brandstoffen, is het bij Haan Pijnacker ook mogelijk om HVO100 te tanken. HVO100 is een synthetische dieselbrandstof en is op het moment de meest duurzame diesel in de markt.

De verbouwing en opening van Haan Pijnacker wordt gevierd met zogenaamde ‘actieweken’ die op maandag 17 april van start gaan. Bezoekers aan de nieuwste Haan kunnen dan profiteren van scherpe kortingen op brandstof, snacks en de carwash.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voormalig AVIA-tankstation Pijnacker verder als Haan: ‘Shop naar hoger horeca-niveau tillen’ | TankPro.nl
AVIA-tankstation Pijnacker nu Haan met Tony’s coffee & more: ‘Shop naar hoger horeca-niveau tillen’
Shop heeft meerdere order kiosken

Voormalig AVIA-tankstation Pijnacker verder als Haan: ‘Shop naar hoger horeca-niveau tillen’

Tony’s coffee & more is een van de shopconcepten van Tony’s waarin snacks, koffie en gastvrijheid centraal staan. Foto: De Haan, 2023

Het voormalige AVIA-tankstation aan de Klapwijkseweg in Pijnacker is na een grote verbouwing geopend als Haan met een nieuwe Tony’s coffee & more shop. Met de formule wil De Haan volgens eigen zeggen ‘de shop en het assortiment naar een hoger horeca-niveau tillen’.

Tony’s coffee & more is een van de shopconcepten van Tony’s waarin snacks, koffie en gastvrijheid centraal staan. ‘Grote broer’ van de formule is Tony’s street food die met name op snelweglocaties van De Haan te vinden is. “Het doel met deze nieuwe Tony’s coffee & more in Haan Pijnacker is om de shop en het assortiment naar een hoger, horeca-niveau te tillen”, zegt retail marketeer Mirjam Yousef van De Haan Minerale Oliën. “De omgeving is geanalyseerd en op basis daarvan is het assortiment samengesteld. Los van de hartige snacks, biedt deze Tony’s Coffee & More een groter aanbod dan normaal: er zijn namelijk diverse tosti’s en panini’s aan het menu toegevoegd. Wat onderscheidend is aan deze snacks is dat het à la minute bereid wordt voor de klant. De bakkerij heeft ook andere huisgemaakte producten, zoals een reuze stroopwafel.”

Meerdere betaalpunten

Net als in de meeste andere tankstations met een Tony’s heeft ook Haan Pijnacker meerdere betaalpunten in de shop. “Klanten kunnen gemakkelijk de Tony’s Order Kiosk gebruiken, waarbij het mogelijk is om snacks te bestellen, shop-items af te rekenen en in de toekomst nog veel meer”, zegt Yousef. “Uiteraard kunnen klanten ook nog steeds gebruik maken van de reguliere kassa.”
Naast de reguliere brandstoffen, is het bij Haan Pijnacker ook mogelijk om HVO100 te tanken. HVO100 is een synthetische dieselbrandstof en is op het moment de meest duurzame diesel in de markt.

De verbouwing en opening van Haan Pijnacker wordt gevierd met zogenaamde ‘actieweken’ die op maandag 17 april van start gaan. Bezoekers aan de nieuwste Haan kunnen dan profiteren van scherpe kortingen op brandstof, snacks en de carwash.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.