Vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’ bij nieuwe DCB Energy HUB

Vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’ bij DCB Energy HUB Dordrecht

Onder het motto ‘Fuel your Future’ is DCB Energy bezig verspreid over Nederland zogenaamde ‘Energy HUB’s’ te bouwen. Foto: DCB Energy, 2023

Het vlak voor kerst op DistriPark Dordrecht aan de A16 geopende DCB Energy HUB tankstation is nu helemaal klaar en biedt volgens het bedrijf uit Spijkenisse vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’.

Met ‘alle brandstoffen’ bedoelt DCB Energy dat personenauto’s en LZV-trucks vanaf 1 maart op het immense onbemande tankstation aan de A16 afslag ‘Willemsdorp’ terecht kunnen voor Euro95, Euro98, diesel, CNG+, LNG, HVO100, AdBlue en waterstof. De meest recente brandstoffen die aan het aanbod zijn toegevoegd zijn CNG+ en LNG. Op DCB Energy HUB Dordrecht zijn ook snelladers gerealiseerd. Op de locatie kunnen zowel personenauto’s als trucks tanken en laden en DCB Energy zegt trots te zijn op de strategische ligging van de tiende ‘hub’ van het bedrijf. Gerealiseerd op DistriPark Dordrecht is het volgens DCB Energy hét knooppunt van de Dordtse Zeehaven, de terminal van Alblasserdam en de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Uitbreiding

De realisatie van het tank- en laadstation in Dordrecht volgde op de opening afgelopen oktober van de DCB Energy HUB op bedrijvenpark Doelwijk aan de A12 in Waddinxveen. Ook deze locatie biedt snellaadmogelijkheden en een breed aanbod aan brandstoffen.
Onder het motto ‘Fuel your Future’ is DCB Energy bezig verspreid over Nederland zogenaamde ‘Energy HUB’s’ te bouwen, plaatsen waar zowel traditionele als nieuwe, meer duurzame brandstoffen verkrijgbaar zijn. Met de vestiging in Dordrecht staat de teller op tien en dit moeten er in totaal zeventien gaan worden.

Foodcourt

Begin 2023 wordt er op de tanklocatie in Dordrecht gestart met de bouw van een zogenaamd ‘foodcourt’ met meerdere bekende eet- en drinkformules. Deze zal door een derde partij worden gerealiseerd en geëxploiteerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’ bij DCB Energy HUB Dordrecht | TankPro.nl
Vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’ bij nieuwe DCB Energy HUB

Vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’ bij DCB Energy HUB Dordrecht

Onder het motto ‘Fuel your Future’ is DCB Energy bezig verspreid over Nederland zogenaamde ‘Energy HUB’s’ te bouwen. Foto: DCB Energy, 2023

Het vlak voor kerst op DistriPark Dordrecht aan de A16 geopende DCB Energy HUB tankstation is nu helemaal klaar en biedt volgens het bedrijf uit Spijkenisse vanaf 1 maart ‘alle brandstoffen onder één dak’.

Met ‘alle brandstoffen’ bedoelt DCB Energy dat personenauto’s en LZV-trucks vanaf 1 maart op het immense onbemande tankstation aan de A16 afslag ‘Willemsdorp’ terecht kunnen voor Euro95, Euro98, diesel, CNG+, LNG, HVO100, AdBlue en waterstof. De meest recente brandstoffen die aan het aanbod zijn toegevoegd zijn CNG+ en LNG. Op DCB Energy HUB Dordrecht zijn ook snelladers gerealiseerd. Op de locatie kunnen zowel personenauto’s als trucks tanken en laden en DCB Energy zegt trots te zijn op de strategische ligging van de tiende ‘hub’ van het bedrijf. Gerealiseerd op DistriPark Dordrecht is het volgens DCB Energy hét knooppunt van de Dordtse Zeehaven, de terminal van Alblasserdam en de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Uitbreiding

De realisatie van het tank- en laadstation in Dordrecht volgde op de opening afgelopen oktober van de DCB Energy HUB op bedrijvenpark Doelwijk aan de A12 in Waddinxveen. Ook deze locatie biedt snellaadmogelijkheden en een breed aanbod aan brandstoffen.
Onder het motto ‘Fuel your Future’ is DCB Energy bezig verspreid over Nederland zogenaamde ‘Energy HUB’s’ te bouwen, plaatsen waar zowel traditionele als nieuwe, meer duurzame brandstoffen verkrijgbaar zijn. Met de vestiging in Dordrecht staat de teller op tien en dit moeten er in totaal zeventien gaan worden.

Foodcourt

Begin 2023 wordt er op de tanklocatie in Dordrecht gestart met de bouw van een zogenaamd ‘foodcourt’ met meerdere bekende eet- en drinkformules. Deze zal door een derde partij worden gerealiseerd en geëxploiteerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.