Samenwerking AVIA en EG Group levert tankkaarthouders groter netwerk op

Samenwerking AVIA en EG Group levert tankkaarthouders groter netwerk op

Houders van de AVIA Card kunnen door de samenwerking tussen AVIA NL en EG Group bij meer tankstations de tankkaart gebruiken. ProMedia, 2023

AVIA Nederland en EG Group hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waardoor houders van een AVIA Card tankkaart voortaan ook toegang hebben tot de tankstations in het netwerk van EG Group in Nederland.

Door de samenwerking krijgen de AVIA Card houders de beschikking tot een nog groter netwerk in Nederland. Zo kan de tankkaart voortaan ook worden gebruikt bij tankstations van ESSO, Texaco en Firezone. “Door de samenwerking tussen AVIA en EG Group groeit het aantal tankstations in Nederland waar de AVIA Card geaccepteerd wordt naar twaalfhonderd locaties, 54 hiervan zijn gesitueerd langs de snelwegen, en in West-Europa naar 2500 locaties”, zegt directeur Susan Kuijpers van AVIA Nederland.

Visie

Laurent Grobet, country manager Benelux bij EG Group, zegt verheugd te zijn dat het netwerk van EG Group nu ook beschikbaar is voor AVIA klanten. “Deze kaartacceptatie past goed bij onze visie en groeistrategie. De kaartacceptatie op het netwerk van EG Group biedt nog meer gemak voor onze huidige en nieuwe klanten. We zijn daarom blij dat deze samenwerkingsovereenkomst gesloten is.”

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samenwerking AVIA en EG Group levert tankkaarthouders groter netwerk op | TankPro.nl
Samenwerking AVIA en EG Group levert tankkaarthouders groter netwerk op

Samenwerking AVIA en EG Group levert tankkaarthouders groter netwerk op

Houders van de AVIA Card kunnen door de samenwerking tussen AVIA NL en EG Group bij meer tankstations de tankkaart gebruiken. ProMedia, 2023

AVIA Nederland en EG Group hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waardoor houders van een AVIA Card tankkaart voortaan ook toegang hebben tot de tankstations in het netwerk van EG Group in Nederland.

Door de samenwerking krijgen de AVIA Card houders de beschikking tot een nog groter netwerk in Nederland. Zo kan de tankkaart voortaan ook worden gebruikt bij tankstations van ESSO, Texaco en Firezone. “Door de samenwerking tussen AVIA en EG Group groeit het aantal tankstations in Nederland waar de AVIA Card geaccepteerd wordt naar twaalfhonderd locaties, 54 hiervan zijn gesitueerd langs de snelwegen, en in West-Europa naar 2500 locaties”, zegt directeur Susan Kuijpers van AVIA Nederland.

Visie

Laurent Grobet, country manager Benelux bij EG Group, zegt verheugd te zijn dat het netwerk van EG Group nu ook beschikbaar is voor AVIA klanten. “Deze kaartacceptatie past goed bij onze visie en groeistrategie. De kaartacceptatie op het netwerk van EG Group biedt nog meer gemak voor onze huidige en nieuwe klanten. We zijn daarom blij dat deze samenwerkingsovereenkomst gesloten is.”

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.