AVIA en UnitedConsumers breiden samenwerking uit

Klanten met een tankkaart van UnitedConsumers kunnen die pas nu gebruiken bij alle honderd bemande AVIA-stations in Nederland. Dat aantal was voorheen zeventig, maar de bedrijven breiden hun samenwerking uit met nog eens dertig locaties. 

“AVIA wil met UnitedConsumers nieuwe tankers aantrekken”, zegt Susan Kuijpers, directeur van AVIA Nederland. Door de vernieuwde samenwerking breidt het consumentencollectief haar netwerk uit tot 630 stations, zo’n 15 procent van alle bemande locaties in Nederland. AVIA is door deze uitbreiding de eerste partner die op alle bemande tankstations UnitedConsumers-tankers verwelkomt.

AVIA Nederland is een coöperatie van vijf samenwerkende AVIA brandstofgroothandelaren: Vollenhoven, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Marees & Kistemaker, SO Retail en Weghorst Oliko Retail.. Deze leden van de AVIA-coöperatie beleveren en exploiteren bijna vierhonderd tankstations in eigen eigendom en deels van derden.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.