Verzorgingsplaats De Blikken N34

Provincie Drenthe opent inschrijving tankstationlocatie ‘De Blikken’ aan N34

Foto: BZO Tankstations

De provincie Drenthe start met de inschrijving op het 15-jarige huurrecht van een tankstation op verzorgingsplaats ‘De Blikken’. De toekomstige huurder voor de locatie van 1.780 vierkante meter wordt geselecteerd op basis van de gewogen factoren ‘prijs’ (40 procent) en ‘kwaliteit’ (60 procent).

In verband met de reconstructie van de N34 zijn in 2019 de toen aan de west- en oostzijde aanwezige tankstations geamoveerd. Nu de reconstructie van de N34 grotendeels is voltooid, wil de provincie Drenthe het serviceniveau voor de gebruikers van de N34 verbeteren. Voor de beoogde locatie aan de oostzijde (verzorgingsplaats ‘Westerveld’) loopt nog een planologische procedure om daar een tankstation mogelijk te maken.

De inschrijving wordt verzorgd door adviesbureau BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 31 oktober 2022 om 10.00 uur. Het samengestelde digitale biedboek kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Drenthe opent inschrijving tankstationlocatie ‘De Blikken’ aan N34 | TankPro.nl
Verzorgingsplaats De Blikken N34

Provincie Drenthe opent inschrijving tankstationlocatie ‘De Blikken’ aan N34

Foto: BZO Tankstations

De provincie Drenthe start met de inschrijving op het 15-jarige huurrecht van een tankstation op verzorgingsplaats ‘De Blikken’. De toekomstige huurder voor de locatie van 1.780 vierkante meter wordt geselecteerd op basis van de gewogen factoren ‘prijs’ (40 procent) en ‘kwaliteit’ (60 procent).

In verband met de reconstructie van de N34 zijn in 2019 de toen aan de west- en oostzijde aanwezige tankstations geamoveerd. Nu de reconstructie van de N34 grotendeels is voltooid, wil de provincie Drenthe het serviceniveau voor de gebruikers van de N34 verbeteren. Voor de beoogde locatie aan de oostzijde (verzorgingsplaats ‘Westerveld’) loopt nog een planologische procedure om daar een tankstation mogelijk te maken.

De inschrijving wordt verzorgd door adviesbureau BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 31 oktober 2022 om 10.00 uur. Het samengestelde digitale biedboek kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.