Tango Delft

Gemeente Delft veilt huurrecht op tankstationlocatie Prinses Beatrixlaan

Foto: BZO Tankstations

De gemeente Delft veilt de huurrechten van de tankstationlocatie aan de Prinses Beatrixlaan 10 in Delft (foto). Het gaat om het 10-jarige huurrecht plus een geclausuleerd optierecht van vijf jaar.

De huurovereenkomst met Q8, die de locatie onder de vlag van Tango exploiteert, eindigt eind 2022. De locatie met een oppervlakte van circa 1.100 vierkante meter is ‘uitstekend gelegen’, uitvallend naar de rijksweg A4 en Rijswijk.

De nieuwe rechten zullen via een inschrijving op ‘going concern’-basis worden uitgegeven. In lijn met de inschrijfprocedure in 2020 van de tankstationlocaties aan de Westlandseweg, moet door gegadigden worden ingeschreven op een eenmalige ‘entrance fee’.

De inschrijving wordt verzorgd door het adviesbureau BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 20 oktober 2022 om 10.00 uur. Het voor deze inschrijving samengestelde digitale biedboek kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente Delft veilt huurrecht op tankstationlocatie Prinses Beatrixlaan | TankPro.nl
Tango Delft

Gemeente Delft veilt huurrecht op tankstationlocatie Prinses Beatrixlaan

Foto: BZO Tankstations

De gemeente Delft veilt de huurrechten van de tankstationlocatie aan de Prinses Beatrixlaan 10 in Delft (foto). Het gaat om het 10-jarige huurrecht plus een geclausuleerd optierecht van vijf jaar.

De huurovereenkomst met Q8, die de locatie onder de vlag van Tango exploiteert, eindigt eind 2022. De locatie met een oppervlakte van circa 1.100 vierkante meter is ‘uitstekend gelegen’, uitvallend naar de rijksweg A4 en Rijswijk.

De nieuwe rechten zullen via een inschrijving op ‘going concern’-basis worden uitgegeven. In lijn met de inschrijfprocedure in 2020 van de tankstationlocaties aan de Westlandseweg, moet door gegadigden worden ingeschreven op een eenmalige ‘entrance fee’.

De inschrijving wordt verzorgd door het adviesbureau BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 20 oktober 2022 om 10.00 uur. Het voor deze inschrijving samengestelde digitale biedboek kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.