Shell Moerdijk STD Shell Express

Shell opent nieuw tankstation in Moerdijk

Foto: Hamer

Het netwerk van Shell is een gloednieuwe locatie rijker. Aan de Chemieweg in Moerdijk werd vrijdag een Shell Express/Shell Truck Diesel (STD) opgeleverd.

Het onbemande station richt zich naast personenwagens dus ook op vrachtwagens. Klanten kunnen er terecht voor Euro 95, (high speed) diesel en LNG. Ook is er AdBlue verkrijgbaar en kan er HVO getankt worden.

De complete elektrische installatie werd verzorgd door Hamer. Ook was het techniekbedrijf verantwoordelijk voor de Shell-uitstraling (RVI) en het plaatsen van de LNG-installatie. De werkzaamheden werden uitgevoerd in samenwerking met en in opdracht van projectmanagementbureau Aecom.

Shell Tatelaar

Recent plaatste Hamer ook een snellader bij Shell-station Tatelaar in Didam. De locatie aan de Tatelaarweg werd uitgerust met een Alpitronic DC lader met een vermogen van 150 kW. De laadpaal kan in de toekomst nog uitgebreid worden naar 225 of 300 KW. Tijdens het laden kunnen klanten in de shop terecht voor een broodje of een koffie.

Lees ook:

Hamer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell opent nieuw tankstation in Moerdijk | TankPro.nl
Shell Moerdijk STD Shell Express

Shell opent nieuw tankstation in Moerdijk

Foto: Hamer

Het netwerk van Shell is een gloednieuwe locatie rijker. Aan de Chemieweg in Moerdijk werd vrijdag een Shell Express/Shell Truck Diesel (STD) opgeleverd.

Het onbemande station richt zich naast personenwagens dus ook op vrachtwagens. Klanten kunnen er terecht voor Euro 95, (high speed) diesel en LNG. Ook is er AdBlue verkrijgbaar en kan er HVO getankt worden.

De complete elektrische installatie werd verzorgd door Hamer. Ook was het techniekbedrijf verantwoordelijk voor de Shell-uitstraling (RVI) en het plaatsen van de LNG-installatie. De werkzaamheden werden uitgevoerd in samenwerking met en in opdracht van projectmanagementbureau Aecom.

Shell Tatelaar

Recent plaatste Hamer ook een snellader bij Shell-station Tatelaar in Didam. De locatie aan de Tatelaarweg werd uitgerust met een Alpitronic DC lader met een vermogen van 150 kW. De laadpaal kan in de toekomst nog uitgebreid worden naar 225 of 300 KW. Tijdens het laden kunnen klanten in de shop terecht voor een broodje of een koffie.

Lees ook:

Hamer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.