Eco-Runner Team Delft

‘Wij hopen ’s werelds meest efficiënte waterstofauto te bouwen’ [Video]

Foto: Schermafbeelding

Een kleine, aerodynamische auto die zo efficiënt mogelijk op waterstof rijdt. Met dat project houden de leden van het Eco-Runner Team zich een jaar lang bezig. De groep hoopt zo een boegbeeld te zijn voor de technologie rondom waterstof.

De studenten zetten hun studie op pauze om te werken aan een duurzame toekomst. Met de waterstofauto die ze bouwen, proberen ze in de zomer het afstandsrecord opnieuw te verbreken. Afgelopen zomer reden de voorgangers van het huidige team al 1.200 kilometer op slechts één tank waterstof.

TankPro ging langs en maakte een reportage. Bekijk in de video hieronder hoe het Eco-Runner Team zich bezighoudt met de duurzame brandstof.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Wij hopen ’s werelds meest efficiënte waterstofauto te bouwen’ [Video] | TankPro.nl
Eco-Runner Team Delft

‘Wij hopen ’s werelds meest efficiënte waterstofauto te bouwen’ [Video]

Foto: Schermafbeelding

Een kleine, aerodynamische auto die zo efficiënt mogelijk op waterstof rijdt. Met dat project houden de leden van het Eco-Runner Team zich een jaar lang bezig. De groep hoopt zo een boegbeeld te zijn voor de technologie rondom waterstof.

De studenten zetten hun studie op pauze om te werken aan een duurzame toekomst. Met de waterstofauto die ze bouwen, proberen ze in de zomer het afstandsrecord opnieuw te verbreken. Afgelopen zomer reden de voorgangers van het huidige team al 1.200 kilometer op slechts één tank waterstof.

TankPro ging langs en maakte een reportage. Bekijk in de video hieronder hoe het Eco-Runner Team zich bezighoudt met de duurzame brandstof.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.