HOS Oil zonnepanelen

Tankstations HOS Oil voorzien van zonnepanelen

De tankstations van HOS Oil worden stapsgewijs voorzien van zonnepanelen. Op die manier wil het Friese bedrijf minder afhankelijk zijn van fossiele energie voor de eigen bedrijfsvoering en ‘de CO2-Footprint verlagen’. 

Het eerste van de drie stations, gelegen in Kollumerzwaag, is inmiddels voorzien van zonnepanelen. Ook wordt al hard gewerkt aan de tweede locatie in het dorp Boelenslaan, vertelt Johan Hoekstra van HOS Oil. “Aansluitend zullen ook bij onze hoofdvestiging in Surhuisterveen panelen worden gelegd. We gebruikten al zonne-energie voor al ons warme water in de wasstraten, maar nu dus ook voor onze hele bedrijfsvoering op elke locatie.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.