Waterstof Assen OG vulpunt

Eerste van reeks Drentse waterstofvulpunten geopend in Assen

OG (OrangeGas) en Resato International hebben dinsdag een ‘small scale waterstofvulpunt’ in Assen geopend. Het is de eerste locatie in een reeks van vijf waterstofvulpunten die de partijen gezamenlijk in Drenthe realiseren.

Het waterstofvulpunt wordt geëxploiteerd door OG. Resato nam de productie voor haar rekening. Samen willen de partijen de waterstofmarkt in Drenthe ‘op gang brengen’. Daarom worden op korte termijn ook zogenaamde small scale vulpunten geplaatst in Beilen, Hoogeveen, Nieuw-Amsterdam en Peize. Voor de realisatie van deze waterstofvulpunten ontvangen zij een subsidie van 250.000 euro van de provincie Drenthe.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.