NewMotion laadpaal met pas

NewMotion sluit vier nieuwe laadpartners aan op publieke netwerk

NewMotion gaat samenwerken met vier nieuwe roamingpartners in vier Europese landen. De komende zeven maanden worden ruim 50.000 laadpunten toegevoegd aan het publieke laadnetwerk van NewMotion, waarmee de teller op meer dan 250.000 laadpunten komt.

Het bedrijf wil met de roamingovereenkomst onder meer het aantal laadpassen terugdringen dat EV-rijders nu nog nodig hebben om in Europa elektrisch te rijden. “De meeste EV-rijders gebruiken nog steeds meerdere laadpassen. Bijna twee derde (59 procent) van de EV-bestuurders heeft twee of meer laadpassen op zak. Met het toegenomen aantal roamingpartners biedt het NewMotion-netwerk toegang tot publieke laadpunten door heel Europa”, aldus de Shell-dochter.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Michael van Wijngaarden

Michael van Wijngaarden is vaste journalist voor vakblad Automobiel Management. Regelmatig schrijft hij ook voor TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.