Deze 25 tankstations gaan dit jaar onder de hamer

Zoals elk jaar vindt in september de veiling van de huurrechten voor benzinestations langs de rijkswegen plaats. Tijdens de aankomende negentiende editie van de veiling, die door het Rijksvastgoedbedrijf op 8 september wordt gehouden, gaan er 25 tankstations onder de hamer.

De volgorde van de veiling wordt op 24 augustus 2021 bepaald door een loting op het notariskantoor van Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn in Den Haag. Deelnemers kunnen vooraf een biedboek kopen met daarin alle informatie over de stations die geveild worden. Ook wordt participanten gevraagd een toelatingsformulier in te vullen en moeten ze entreegeld betalen om te mogen bieden. De hoogste bieder krijgt uiteindelijk de huurrechten toegekend, die vervolgens voor een periode van maximaal vijftien jaar gelden.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.