Manchester United biobrandstoffen samenwerking Renewable Energy Group

Samenwerking moet biodiesel onder aandacht van voetbalfans brengen

Voetbalclub Manchester United gaat een wereldwijd partnerschap aan met Renewable Energy Group, een producent van hernieuwbare brandstoffen. Met de samenwerking moet de positieve bijdrage van biobrandstoffen aan het milieu en het klimaat onder de aandacht gebracht worden van de miljoenen fans van de club en het bredere publiek in het algemeen. 

Beide partijen hebben naar eigen zeggen de gedeelde missie om klimaatverandering aan te pakken. De Renewable Energy Group houdt zich bezig met de productie van hernieuwbare brandstoffen op basis van gerecyclede bijproducten uit de olie- en vetindustrie. Hiermee kunnen organisaties en consumenten volgens het Amerikaanse bedrijf verduurzamen zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.