NXT Charge

GP Groot opent vierde futuristische NXT-snellaadstation

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft haar vierde NXT-snellaadstation geopend op de Olympiaweg in Alkmaar. Bestuurders van elektrische auto’s kunnen daar terecht voor 100 procent groene stroom uit zon, wind en biomassa.

“De opkomst van elektrisch vervoer is niet meer te stoppen, daarmee neemt de behoefte aan snelladers enorm toe. Met deze 150 kilowatt sterke snellader kunnen elektrische voertuigen binnen vijftien minuten tot 250 kilometer bereik bijladen”, laat NXT weten. Aan de snellader kunnen tegelijkertijd twee voertuigen laden.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.