OG opent twee nieuwe biogas-tankstations in Zweden

Het Nederlandse OG heeft in Zweden opnieuw locaties aan het netwerk toegevoegd. In de gemeente Simrishamn en in de gemeente Tomelilla werden twee biogas-tankstations geopend. Zowel trucks als personenauto’s kunnen op deze stations Bio-CNG tanken.

De brandstof Bio-CNG wordt gemaakt van afval en wordt gezien als een duurzaam alternatief voor fossiel aardgas. De nieuwe locaties betekenen voor OG het zevende en achtste openbare station in Zweden waar het product verkrijgbaar is. Volgens OG blijft het hier ook niet bij, wat er volgen nog meer geplande locaties. Daarmee wordt het volgens het bedrijf ‘ook in Zweden voor iedereen mogelijk om duurzaam te rijden.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.