Argos kleine stap verwijderd van mijlpaal tweehonderd locaties

Het beoogde aantal van tweehonderd Argos-tankstations komt steeds dichterbij. In mei opende het bedrijf drie nieuwe benzinepompen in Zutphen, Rijssen en Borculo. Alle locaties werden omgekleurd van Brand Oil naar Argos.

Het bemande tankstation in Zutphen is te vinden aan de Emmerikseweg. Bij de locatie, die ook een wasbox en een wasstraat heeft, is onder andere de brandstof CNG verkrijgbaar. Ook de locatie aan de Reggesingel in Rijssen beschikt over een shop en een wasstraat. Hetzelfde geldt voor het tankstation aan de Nettelhorsterweg in Borculo.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.