DKV Kaart elektrisch laden

DKV behaalt ‘bijzondere mijlpaal’ van 160.000 elektrische oplaadpunten

Klanten van DKV kunnen hun tankkaart sinds deze week bij 160.000 laadpalen in Europa gebruiken. Door het toevoegen van steeds meer elektrische oplaadpunten, bouwt het bedrijf naar eigen zeggen aan het grootste oplaadnetwerk van Europa. 

Volgens Sven Mehringer is het behalen van 160.000 laadpunten een ‘bijzondere mijlpaal’. “Het onderstreept onze missie ‘Lead in Green’. We willen toonaangevend zijn op het gebied van duurzame oplossingen voor de transportsector. Het mogelijk maken van steeds meer elektrisch vervoer sluit daar naadloos op aan”, aldus de directeur energie en voertuigenservice bij DKV.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.