Hanex tankstation Hertongensingel

Nieuwe tankstations voor Kuster Energy, Argos en Hanex

Zowel Kuster Energy, Argos als Hanex breidden hun netwerk van tankstations verder uit. Kuster Energy kreeg er één locatie bij, net als Hanex. Argos voegde maar liefst drie nieuwe benzinepompen aan het netwerk toe. 

Kuster Energy kleurde het voormalige BP-tankstation in het Gelderse Didam om naar het blauw, wit en rood. Op de locatie aan de Bentemmerstraat kunnen klanten terecht voor verschillende soorten benzine en diesel, waaronder Blauwe Diesel en de brandstof Racing Power. De opening werd gevierd met een gratis voorwas in de wasstraat. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.