Australische snelladers bezig aan opmars bij Nederlandse Shell-locaties

Het aantal snelladers op Nederlandse Shell-locaties neemt in rap tempo toe. Deze week liet het bedrijf weten dat de 160ste snellader in Noord-Brabant werd geplaatst. Aan het einde van dit jaar hoopt Shell in Nederland 250 snelladers te hebben. Deze moeten verspreid over tachtig locaties te vinden zijn. Een groot deel van die laders komt van het Australische Tritium. 

Op meer dan de helft van de zeventig Nederlandse Shell-locaties met snelladers, zijn de Tritium 175 kW laadpalen te vinden. ”Dit aandeel zal met de verdere uitrol nog verder oplopen”, laat Shell desgevraagd weten. De futuristisch ogende laders zijn volgens het Australische bedrijf bestand tegen temperaturen tussen de -30 en 50 graden Celsius. Alle elektrische voertuigen kunnen ermee geladen worden. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.