Forze waterstof

Shell nieuwe hoofdsponsor van waterstofraceteam Forze

Shell wordt de nieuwe hoofdsponsor van het waterstofraceteam van studenten van de TU Delft. Het sponsorcontract ging begin 2021 in. Volgens Forze, zoals het team heet, wordt door de samenwerking een stap gezet in de ontwikkeling van racen op waterstof. Hiermee zou de duurzame mobiliteit verbeterd worden. 

Waterstof wordt door de samenwerking gestimuleerd als brandstof van de toekomst, aldus Forze. “We willen vooral nog meer ervaring opdoen met waterstof. De auto perfectioneren, sneller en efficiënter maken. Op het circuit vragen we heel veel van deze techniek. Voortdurend moet de auto op de top van zijn kunnen presteren”, vertelde Maxime van Kekem van het team eerder aan TankPro.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.