Waterstoftank bij Shell Green Planet dit najaar voor iedereen te gebruiken

Shell Green Planet in het Drentse Pesse is bezig met de ontwikkeling van een waterstoftank. In het najaar van 2021 moet het openbare vulpunt voor iedereen te gebruiken zijn. De waterstoftank wordt eerst nog getest door een testteam.

In het voorjaar gaan het team daarmee aan de slag. Dit is een groep van maximaal 25 personen die waterstof mag tanken voor 7,50 euro per kilo. In ruil daarvoor geven zij feedback, waarmee Green Planet het tanken van waterstof kan verbeteren. Het bedrijf Frames Renewables was verantwoordelijk voor de installatie van het waterstofstation.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.