TSG Group en EVBox Group gaan samenwerking aan op gebied van laadpalen

De TSG Group en de EVBox Group gaan zich gezamenlijk bezighouden met laadpalen. TSG biedt daarbij de diensten en service van EVBox aan. Dat doet het bedrijf als reseller in dertig Europese landen. Bij de samenwerking gaat het om de verkoop, de installatie en het onderhoud van de reguliere laadpalen en snelladers van EVBox.

EVBox traint de installateurs van TSG om klanten te kunnen voorzien van een ‘succesvolle oplevering en het onderhoud van de laadoplossingen’. Kristof Vereenooghe is blij om te zien dat de partijen samen laadoplossingen kunnen aanbieden aan klanten in heel Europa. ”Met onze laadoplossingen maakt TSG de overstap naar elektrische mobiliteit zo eenvoudig mogelijk voor haar klanten en energieleveranciers”, aldus de CEO van EVBox Group. ”EVBox Group ondersteunt TSG graag met de expertise en oplossingen, zodat de installateurs van TSG bedrijven kunnen helpen elektrificeren.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.