Total Express Deventer

Total opent nieuwe onbemande locatie in Deventer

Total opende in de eerste maand van 2021 een nieuw tankstation: de Total Express in Deventer. De nieuwe locatie aan de Van der Landeweg is voornamelijk bedoeld voor vrachtwagens. Naast diesel kunnen klanten AdBlue tanken bij het nieuwe Total-tankstation.

Ook bestelbussen en personenauto’s die op diesel rijden, kunnen gebruikmaken van het tankstation. Bij twee van de pompen zitten namelijk normale grepen op de slangen. Deze zogenaamde reguliere nozzles zijn bedoeld voor de dieselauto’s. Bovendien verwacht Total in februari ook LNG aan te bieden op de nieuwe locatie in Overijssel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.