Nieuwe kleuren voor Amigo Uithuizen en Shell De Boom Barendrecht

Zowel Fieten Olie als Total Nederland hebben hun aantal locaties uitgebreid. Fieten Olie maakte dinsdag bekend dat het Amigo-tankstation aan de Industrieweg in Uithuizen de 44e locatie van het bedrijf wordt. Shell-tankstation De Boom in Barendrecht gaat voortaan verder als nieuwe Total-locatie.

De nieuwe aanwinst van Fieten Olie in het Groningse Uithuizen moet nog een omkleuring ondergaan. De Boom in het Zuid-Hollandse Barendrecht sloot op 31 december de deuren, om vervolgens op 6 januari te heropenen in de kleuren van Total.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.