Flinke omzetgroei voor Fastned in laatste kwartaal 2020

Fastned profiteert van de opkomst van elektrisch rijden. In het vierde kwartaal van 2020 noteerde het bedrijf een omzettoename van 14 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Volgens de kwartaalcijfers van het bedrijf voor laadstations kwam de omzet in de laatste drie maanden van het jaar neer op 1,9 miljoen euro.

Volgens CEO Michiel Langezaal heeft de coronacrisis de groei enigszins gedrukt, omdat veel werknemers thuis moesten blijven en dus minder op pad gingen met de auto. Aan de andere kant groeide de markt voor elektrisch rijden. ‘’Als gevolg van de eerste lockdown-maatregelen, zagen we in maart onze afzet tot 70 procent afnemen. Sindsdien zijn de volumes aan het herstellen.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.