Pompenmuseum Jan Wijnakker

Lees TankPro Magazine nummer 6

In het nieuwste TankPro Magazine hebben we speciale aandacht voor elektrisch rijden én laden. We kijken niet alleen naar de toekomst. Onze verslaggever nam een kijkje in een museumpje vol nostalgische benzinepompen.

Moet je wel of niet investeren in snelladers? Die vraag stelden we aan Roy Wolbers van Lanova. De mensen achter Orange Charging en Ecotap zijn er in ieder geval van overtuigd: een snellader is een must voor elk goedlopend tankstation. Salesmanager bij TSG Netherlands, Frans Somers, staat aan dezelfde kant in de discussie. Je kunt zeker geld verdienen met het verkopen van stroom, zegt hij.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.