Nieuw elektrisch laadstation van Tango geopend

Op vrijdag is in het Brabantse Grave het vierde elektrische laadstation van Tango geopend. De nieuwe locatie, waar onder dezelfde luifel ook brandstof getankt kan worden, is ter vervanging van het even verderop gelegen station in Velp.

Dat tankstation aan de Tolschestaat moest wijken voor een rotonde, waardoor uitgeweken is naar de Arnoud van Gelderweg in Grave, gelegen aan de Maas even buiten Nijmegen. Het nieuwe laadstation is de vierde van Tango, dat eerder dergelijke locaties in Harderwijk, Haps en Capelle a/d IJssel opende.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.