Achilles Brandstoffen begonnen met de verkoop van HVO 25

HVO25 bij de Avia locatie in Valkenswaard

De Achilles Brandstoffen Maatschappij is bij zijn AVIA-locatie in Valkenswaard eerder deze maand begonnen met de verkoop van HVO25. Volgend jaar wil het bedrijf het aantal locaties waar dit dieselalternatief beschikbaar is verder uitbreiden.

Waar HVO25 in 2021 precies te koop zal zijn, kan Achilles Brandstoffen nog niet zeggen. Vooralsnog is de brandstof zoals gezegd verkrijgbaar in Valkenswaard. Het tankstation is gelegen aan de N396 aan de zuidkant van de stad. Op de locatie vind je naast een pompshop ook een zestal wasboxen. Daarnaast zijn er aanhangwagens te huur.

HVO25 bestaat voor 25 procent uit zogeheten hydrotreated vegetable oil. HVO zorgt voor minder schadelijke uitstoot van CO2, fijnstof en stikstofoxide.

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Achilles Brandstoffen begonnen met de verkoop van HVO 25 | TankPro.nl

Achilles Brandstoffen begonnen met de verkoop van HVO 25

HVO25 bij de Avia locatie in Valkenswaard

De Achilles Brandstoffen Maatschappij is bij zijn AVIA-locatie in Valkenswaard eerder deze maand begonnen met de verkoop van HVO25. Volgend jaar wil het bedrijf het aantal locaties waar dit dieselalternatief beschikbaar is verder uitbreiden.

Waar HVO25 in 2021 precies te koop zal zijn, kan Achilles Brandstoffen nog niet zeggen. Vooralsnog is de brandstof zoals gezegd verkrijgbaar in Valkenswaard. Het tankstation is gelegen aan de N396 aan de zuidkant van de stad. Op de locatie vind je naast een pompshop ook een zestal wasboxen. Daarnaast zijn er aanhangwagens te huur.

HVO25 bestaat voor 25 procent uit zogeheten hydrotreated vegetable oil. HVO zorgt voor minder schadelijke uitstoot van CO2, fijnstof en stikstofoxide.

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.